Easy Trips
Besparen op je vakantie

Home > Ervaringen Fox vakanties

Fox vakanties Ervaringen en Reviews

Fox Vakanties

FOX Vakanties is een internet reisorganisatie die reizen rechtstreeks aan de consument verkoopt. FOX heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met de verkoop van wereldwijde pakketreizen, waarbij een scherpe prijs tegen een goede kwaliteit de sleutel is tot het succes. FOX hanteert een geheel eigen concept: kant-en-klare pakketten die online geboekt kunnen worden. Verder biedt FOX haar klanten bij de meeste reizen de gelegenheid om de reis te verlengen.

Het Fox Theater

FOX beschikt over een eigen theater waar u de reizen in alle rust kunt bekijken. In dit theater worden tal van evenementen georganiseerd, waaronder de zogenaamde Sound & Light Shows.

Sound & Light Shows vormen de perfecte voorbereiding voor een verre reis. Gedurende de shows vertoont FOX zelfgemaakte reisreportages van vrijwel alle FOX bestemmingen. Bovendien kunnen de gasten tijdens de interactieve shows al hun reisvragen stellen. Een deskundig team geeft persoonlijke informatie en een arts of verpleegkundige van 'de Reisdokter' is aanwezig om medische adviezen te geven. Ook kan men voor of na de show bij 'de Reisdokter' terecht voor de benodigde vaccinaties.

Comfortabel Avontuur met FOX Reizen

Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. Comfortabele rondreizen met een avontuurlijk karakter. FOX klanten reizen met 'harde koffers' en verblijven in comfortabele drie- en viersterrenhotels. De rondreizen zijn samengesteld op basis van cultuur en avontuur. Ze bevatten bovendien enkele dagen verblijf aan het strand, zodat de reizigers kunnen bijkomen van de geweldige indrukken die ze tijdens de FOX rondreis hebben opgedaan.

Aanbiedingen van Fox vakanties

Vakantie aanbiedingen en lastminutes van Fox vakanties vind je op Easytrips:

Advertenties

Easytrips - de vakantie zoekmachine van Prijsvergelijk contact   |   links   |   disclaimer   |   sitemap