Easy Trips
Besparen op je vakantie

Home > Zonvakanties > Frankrijk > Parijs > Disneyland® paris - radisson blu hotel at disneyland®

Disneyland® paris - radisson blu hotel at disneyland® in Parijs Frankrijk

Disneyland® Paris - Radisson Blu Hotel at Disneyland® parijs

Een bezoek aan Disneyland® Paris staat hoog op het verlanglijstje van ieder kind! Want wat is er leuker dan Mickey Mouse, Pluto, Aladdin, Goofy en al die anderen tegen het lijf te lopen? Boek nu en beleef de magie! Dat wordt genieten van de prachtige parades in Main Street® U.S.A, de spannende attracties in Adventureland en het sprookjesachtige Fantasyland. Of gaat u liever naar het Walt Disney Studios® Park dat u meeneemt naar de glamourwereld van film & televisie? Maak een ritje in de Rock ?n Roll Coaster starring Aerosmith en duik in de wereld van de Armageddon Special Effects. U verblijft tijdens deze autovakantie in het 4-sterren Radisson Blu Hotel at Disneyland® inclusief ontbijt. Je vindt Disneyland® Paris - Radisson Blu Hotel at Disneyland® in Parijs in Frankrijk. Verzorging op basis van Logies/ontbijt,Halfpension. De reisduur is 2 dagen .
Lees meer...

  accomodatie dagen vanaf 
Kras.nl Logies/ontbijt,Halfpension 2 € 59,00  Info over deze vakantie

Jouw ervaringen met Disneyland® paris - radisson blu hotel at disneyland®

Ben jij eerder bij Disneyland® paris - radisson blu hotel at disneyland® in Frankrijk geweest? Easytrips is benieuwd naar jouw ervaring met deze accomodatie. Was het een goedkope vakantie, een culturele reis of juist een reis ervaring die je niet verwacht had? Wij horen graag jouw mening!

Meer zonvakanties in Parijs

Naast Disneyland® paris - radisson blu hotel at disneyland® vind je op Easytrips nog meer vakantie en lastminute aanbiedingen naar Parijs in Frankrijk:

Campanile Torcy Parijs
Laat de Kerstwensen van de hele familie werkelijkheid worden tijdens een Sprookjeskerst...
All Seasons Paris Villepinte Parijs
Breng dit jaar de Kerstdagen door in het magische Disneyland® Paris! Kunt u zich...
Dream Castle Parijs
Wilt u, naast de magie van Disneyland, ook de magie in het hotel blijven beleven?...
All Seasons Paris XV Lecourbe Parijs
All Seasons Paris XV Lecourbe is een uitstekend 3-sterren hotel, gelegen in het...Easytrips - de vakantie zoekmachine van Prijsvergelijk contact   |   links   |   disclaimer   |   sitemap