Easy Trips
Besparen op je vakantie

Home > Zonvakanties > Griekenland > Sissi

Sissi Griekenland: 2 zonvakanties en lastminutes

Aquis Vasia Beach Club Sissi
vanaf 394,00 
Corendon
Ligging: Vasia Beach Club is gelegen in het pittoreske dorpje Sissi. Agios Nikolaos ligt op 25...
- Hotel All Inclusive - 7 dagen
Hotel Aquis Vasia Beach Sissi
vanaf 459,00 
Ferio
Mooie appartementen in een gezellige, groene omgeving.

Meer vakanties in Griekenland

Naast Sissi vind je op Easytrips nog meer vakanties en lastminutes naar Griekenland:


Meer zonvakanties naar Griekenland >
Reis info Griekenland

In de laatste decennia is Griekenland veranderd van het arme, pittoreske zwarte schaap van Europa in een land dat een hoofdrol speelt in zijn regio. Griekenland heeft een bruisende economie en een enorme aantrekkingskracht op toeristen. In 2002 kwamen er ruim 14 miljoen toeristen naar Griekenland, dit is meer dan het totaal aantal inwoners. Griekenland nam in 2002 een 15e plaats in op de lijst van 's werelds populairste vakantiebestemmingen.

Griekenland staat bekend om schone stranden met schoon zeewater, eerste hulp faciliteiten en een programma voor de bescherming van de flora en fauna. Je kunt er in je vakantie heerlijk zonnen op een schoon strand of zwemmen in de blauwe zee.

Alle Griekse eilanden en de kuststrook van het vaste land hebben een Mediterraan klimaat; dat houdt in zachte vochtige winters en lange hete, droge zomers. Alhoewel ook gedurende de zomermaanden af en toe een bui kan ontstaan doet het natte winterseizoen over het algemeen eind oktober zijn intrede. Boven het relatieve warme zeewater geeft dit aanleiding tot een onstabiele atmosfeer en buienvorming.

Easytrips - de vakantie zoekmachine van Prijsvergelijk contact   |   links   |   disclaimer   |   sitemap