Easy Trips
Besparen op je vakantie

Home > Zonvakanties > Turkije > Alanya > Albatros appartementen

Albatros appartementen in Alanya Turkije

Albatros Appartementen alanya

Ligging: Op 350m van het strand en op 3km van het gezellige centrum van Alanya. Op 150m vindt u al diverse winkeltjes en restaurantjes. Faciliteiten: 28 appartementen verdeeld over 4 verdiepingen. Een receptie met lobby, lift en tv. Restaurant en een (snack)bar. Zwembad met apart kindergedeelte en een zonneterras met ligstoelen en parasols. Uw appartement: Voorzien van een woon/slaapkamer met kitchenette, telefoon, televisie en een aparte slaapkamer en een balkon. Badkamer met douche en toilet. Er zijn ook appartementen met 2 slaapkamers. Airconditioning en/of kluisje is te huur. Verzorging: logies LET OP: In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting. Je vindt Albatros Appartementen in Alanya in Turkije. Accomodatie is een Appartement met Logies. De reisduur is vanaf 2 dagen .
Lees meer...

  accomodatie dagen vanaf 
Corendon Appartement Logies 2 € 124,00  Info over deze vakantie
Vakantiediscounter 3 € 180,00  Info over deze vakantie

Jouw ervaringen met Albatros appartementen

Ben jij eerder bij Albatros appartementen in Turkije geweest? Easytrips is benieuwd naar jouw ervaring met deze accomodatie. Was het een goedkope vakantie, een culturele reis of juist een reis ervaring die je niet verwacht had? Wij horen graag jouw mening!

Meer zonvakanties in Alanya

Naast Albatros appartementen vind je op Easytrips nog meer vakantie en lastminute aanbiedingen naar Alanya in Turkije:

Appartementen Best House 2 Alanya
Deze appartementen liggen op 1km van het strand. Het complex beschikt over een...
Appartementen Havana Alanya
Havana is al jaren een zeer geliefde accommodatie vanwege de mooie ligging, de ruime...
Anfora Alanya
Ligging: Anfora Hotel is gelegen op 150m van het strand en 2km van het centrum van...
Alanya Princess Alanya
Ligging: Het Oost-strand ligt op 250m. Het centrum ligt op 1 km afstand. Faciliteiten:...Easytrips - de vakantie zoekmachine van Prijsvergelijk contact   |   links   |   disclaimer   |   sitemap